Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky na vlasy
Táto parná žehlička má skutočne niečo doseba. Ja mám suché, krepovité vlasy, no táto žehlička ich vie normálne skrotiť. Používam ju každý deň. Predtým som si myslela, že parná žehlička je blbosť, no presvedčila som sa, že to tak nieje. Vlasy sú hebké, hladké, hydratované, žiadna suchosť..a hlavne neničí tak vlasy. Predtým som vlasy dopestovala len po plecia, mala som pocit, že obyčajné keramické žehličky mi ničia vlasy, stále som si končeky zastrihávala - aj po dĺžke, možno aj každé dva týždne. Túto žehličku používam zhruba 4 mesiace a už teraz vidím, že neostanem iba pri vlasoch po plecia. Musím však povedať, že táto žehlička preto tak dobre funguje, pretože zároveň používam krém Steampod - ako ochranu pred tepelnou úpravou vlasov. Žehlička je síce dosť drahá, no výsledok stojí tato. Odporúčam :))
- Je super, mám po nej vlasy ako z kaderníctva ❤️
- Super
- Super produkt. Cena vyššia, ale určite odporúčam. Krásne vyžehlí vlasy.
- Je výborná.
- Výrazný rozdiel v kvalite žehlenia s inými produktami.
- jednoducha vykonna zehlicka
- ziadna
Produkt nefunguje po pár minútach sa vypne
Splnila očakávania.
Super rýchle nahrievanie ľahká
som spokojná a neľutujem že som si produkt kúpila.
- pomer cena-vykon
- vaha
- vyborna manipulacia
Velmi mile prekvapenie. Za 5 minut su vlasy uhladene a prirodzene vyrovnane. Na moje vlasy, ktore nie su ani rovne, ani vlnite, za to krepatiace sa a elektrizujuce je to vyborne riesenie. Klasicku zehlicku uz viac pouzivat nebudem. Aj napriek nizkej cene je zehliaca kefa vyborna. Odporucam vsetkym, ktori potrebuju skrotit nepekne krepovite, neupravene vyzerajuce vlasy.
- prijateľná cena za kvalitu /značku
- vlasy sú omnoho lesklejšie
- rýchlejšie a šetrné žehlenie
- vlasy nekrepovatejú ani vo vlhkom prostredí
- vlas vydrží rovný omnoho dlhšie v porovnaní s klasickou žehličkou
- integrovaný odnímatelný hrebienok, ktorý vlasy prečeše pred žehlením
- chýba puzdro
- nie je uzamykatelná
- nemá háčik na zavesenie (ale nevýhody sú zanedbatelné, žehlička je super)
- vysoká cena (ale stálo to za to)
Nikdy som nemala také krásne lesklé vlasy... Odporúčam rozhodne spolu so Steampod vlasovou kozmetikou aktivovanou parou
- zehlicka je naozaj profesionalna doba nahrievania je rychla a prezehli aj hrubsi pramen vlasov odporucila by som ju kazdemu
Žehliace platničky dobre nedoliehaju, preto je výsledný efekt takmer nulový.
Rovné žehlenie sa ešte dá, ale vlny mi vôbec nešli. Narobila som sa viac, ako s rovnou žehličkou.
Na výrobku mi chýba dôslednejšie továrenské nastavenie. Žehlička vyzerá veľmi pekne, ale to nestačí.
Čakala som niečo lepšie, mám pocit, že mám suchšie vlasy odkedy ju používam a pri tom som hľadala niečo čo nebude až tak ničiť vlasy, to v popise aj písalo, no v skutočnosti sa mi nezdá. Teraz by som si vybrala nejakú inú žehličku
- Spokojný
Aj po použití pripravkov pod žehličku vlasy stale "elektrizuje" ......
Žena to vychvaluje.
- Je super, že sa dá nastaviť teplota a potom uzamknúť túto nastavenú teplotu, pretože pri používani bude teplota stála a nestane sa, že by som omylom nastavila počas manipulácii inú teplotu.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »