Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky na vlasy
zatiaľ spokojnosť
- veľká spokojnosť, vlasy sú naozaj lesklé a zdravé
- veľmi elegantné prevedanie
- horúce telo žehličky zhoršuje manipulaciu
Výborná na vytvorenie objemu .
- plávajúce doštičky napustené mikrokondicionérom
- krásny dizajn
- kvalitne vyžehlené, lesklé vlasy ako od kaderníka
- žiadne
Túto žehličku som kúpila na základe "vyskúšania" na predajni v obchode a naozaj nesklamala. Plávajúce keramické doštičky sú to najlepšie, čo by mala mať každá žehlička. V pomere cena a kvalita žehlička konkuruje aj drahším modelom.
Dosiahnete nádherne lesklé, rovné zdravo vyzerajúce vlasy ako po návšteve salónu.
Odporúčam všetkými desiatimi a kúpila by som si ju znova :-)
- žiadne výhody som neobjavila
- trhá vlasy
- doštičky k sebe nedoliehajú
- vlasy nie sú rovnomerne vyžehlené
- žehlička extrémne páli a to celá
Neodporúčam vôbec kúpu tejto žehličky, nekvalitné spracovanie materiálu spôsobuje, že žehliace plochy nedoliehajú po celej ploche, treba žehličku silno stláčať, ktorá pri žehlení extrémne páli a stále nedosiahnete požadovaný efekt, len vyšklbané vlasy. Treba vždy kupovať žehličku s plávajúcimi doštičkami, táto ich nemá. Totálne vyhodené peniaze do luftu.
Perfektná žehlička moja prvá a som maximálne spokojná je velmi pekná a najviac oceňujem, že má samo vypnutie :)
- moznost popalenia na rukach, na hlave, na usiach, kedze kov je dookola zo vsetkych stran. Treba sa s nou naucit manipulovat. Asi by som skor isla do klasickej zehlicky.
Na produkte je tlačítko/zámok, ktorý v manuáli nie je uvedený a pravdepodobne slúži na uzatvorenie žehličky, ale vôbec nefunguje. Produkt dá sa používať aj bez toho zámku, tak to nebudem reklamovať. Ostatné funkcie produktu sú bezchybné.
- veľmi kvalitné titánové spracovanie
- krásny matný dizajn
- luxusné balenie s magnetickým uzatváraním
- funguje perfektne
- vymeniteľné plochy na žehlenie / krepovanie
odporúčam túto krepovačku
- Naozaj sú vlasy pružné krásne a hladké, odporúčam spolu s mliekom
- Je trochu ťažšia ako bežné a žehlí sa v jednom uchopení- smere
Určite odporúčam a kúpila by som ju znova.
- Ľahká, dobre sa drží, dlhý otočný kábel, som veľmi spokojná
- Vyborny
- Super
- super
- Odporucam
- Rýchle nahrievanie
- Netrhá vlasy
- Za tu cenu ok
Kupovane pre dceru, urcite bezpecnejsie ako vlasova zehlicka
- Rychle nahriatie
- rychle vysušenie vlasov
Odporucala mi ho kolegina a zehlicka je super. Odporucam
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]