Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky na vlasy
- Vynikajúci
- Pekny dizajn lahka manipulacia
cena, výkon, vzhľad...celková spokojnosť
- kvalitny vyrobok
Za tú cenu fajn kvalita
- Na vyber vela stupnov
- Vlasy zregeneruje
- Velmi rychlo zohriata
- Otocny kabel a malicke usko
- Daju sa robit pekne vlny
- Používam roky, dodá vlasom pekný objem
- Túto žehličku som kúpila pre moju mamu a môžem povedať, že pre mňa jedna z najlepších žehličiek. Cena je prijateľná. Netrhá vlasy a pekne vyžehlí do rovna, vlasy vydržia rovné aj niekoľko dní. Určite odporúčam.
- pomerne nízka cena
- Zlá kvalita, krátka životnosť
- Túto žehličku som kupovala na základe pomerne nízkej ceny a dobrých recenzií. No som sklamaná, jedna z platničiek prestala hriať, a tiež dosť trhá vlasy. Kupovala som ju v máji 2021 a vydržala cca 5 mesiacov. Neviem či som mala nejaký chybný kus, no za mňa neodporúčam.
Spokojna
Slabo hreje
Vyborna zehlicka, nemenila bych a to mam hodne kudrnate vlasy a vyrovma za chvilku uplne do rovna.
Tuto zehlicku som si vybrala, kedze sa mi pacilo ze zahrievacie plochy su pohyblive a prisposobuju sa klzaniu po vlasoch. Ako bonus som vnimala odnimatelnu kefu, ktora zaroven rozcesava vlasy. Bohuzial ma vysledok zehlenia touto zehlickou velmi neocaril. Vysledok vobec nie je podla mojho ocakavania. S mojou starou zehlickou, ktora je inej znacky a v polovicnej cene mam pozehleni vlasy hladsie a lesklejsie. Za mna sklamanie. Cakala som viac.
- zatial si dáma pochvaluje... :-)
Produkt mi nebol doteraz doručený
Tovar som obdržala v poriadku.Kefa na vlasy je presne ako na obrázku,a fungujeeeee xi,xi.
Tovar došiel veľmi rýchlo.
Ďakujem za príjemný nákup.
- Výborná žehlička.
- Máme už v rodine dve.
- Vlasy po žehlení sú krásne a dlho rovné.
- Výhoda je nastavenie teploty.
- Zvuková signalizácia.
- Rýchle nahriatie.
- výborná manipulácia vďaka otočnému káblu.
Najlepšia žehlička. Výhoda, že sa dajú nastaviť teploty.
Má až 5 nastavení rôznej teploty. Rýchle nahriatie a zvuková signalizácia.
Výborná cena na PRVA.sk najlepšia na internete. Tu kúpite 2 žehličky za cenu jednej na NOTINO alebo Bonusko.
Spokojna dakujem
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »