Najnovšie recenzie zo sekcie Žehličky na vlasy
Za tú cenu super kvalita, odporúčam
Presne takuto krepovačku som hladala
- Rýchle žehlenie
- Vlasy vyzerajú krásne zdravé
- Voda vydrží neskutočne dlho
Je to drahšia hračka, ale je hodná každého eura. Vlasy vyžehlí za chvíľku, vyzerajú krásne, zdravé, plné života. Vyrovnanie vydrží naozaj až do ďalšieho umytia. Používa sa úplne jednoducho( len si treba zvyknúť na šípky ), ľahko sa s ňou manipuluje, voda nádržke výdrží veľmi dlho.
Odporúčam každému, kto používa žehličku na vlasy.
- Rýchle nahriatie
- Popálila som si prsty, celé telo je horúce
- Dobre sadne do ruky
- Vzhľad
- Rýchle nahriatie
- Súčasťou balenia nebola kapsička
Určite odporúčam, má jemný a elegantný vzhľad, navyše sa s výrobkom veľmi dobre pracuje. Vlasy boli nádherne lesklé.Jediná nevýhoda pre mňe je to púzdro, nakoľko býva súčasťou pri omnoho lacnejších produktoch tohto charakteru.
- pomer cena / kvalita
- Утюжок очень хороший, выравнивает волосы с первого раза, не нужно проходить утюжком несколько раз, достаточно одного. Пар увлажняет волосы. Я очень довольна.
- единственный для меня недостаток - высокая цена
- Kvalitný produkt
Super doporučujem
- je to veľmi dobré na cesty a hlavne na krátke vlasy
najlepsia zehlicka
- Rýchle zohriatie
- Leskle a krásne vyzehlene vlasy
Žiadne
Predtým som mala jednoduchšiu žehličku, ale bola som s ňou spokojnejšia. Účes vydržal dlhšie a vlasy vyzerali zdravšie
- Ľahká, skladna, prenosná, hodiaca sa do kabelky
- Spĺňa moje očakávanie, kvalita za výhodnù cenu
Teplota sa nedá regulovať, ale splní účel, kôli ktorému som objednávala - žehlenie pomerne krátkych vlasov. S väčšou žehličkou ktorú mám to nešlo.
Tovar zodpovedá popisu.
Super cena.
- krásne zehli vlasky.
- nadobka vystaci na moje vlasy po plecia
- po konzulatacii s kadernickou mi ju odporucila kupit ze je aj na profesionalne pouzitie. ma system ochrany vlasov
- rychle zohriatie.
zatial som nevyhodu nepostrehla. mam ju s vikendom 4 dni.
Zatiaľ som spokojná.
So žehličkou na vlasy som velmi spokojna aj ked mi prvá prisla poskodena nebol ziadny problem pri reklamacii.Novu mi dorucili za kratky cas a osobne, nemusela som nic riesit postou prisiel kurier ktoremu som odovzada poskodenu zehlicku a on mi ju vymenil za novú.Komunikacia s majitelom bola velmi ustretova, snazil sa problem cim skor vyriešiť zaco velmi pekne Ďakujem Dokonca mi neskor este raz volal ci je vsetko v poriadku s vymenenou zehlickou.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »